Carbon laser peeling

€ 125

/ gezicht en hals

De carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid worden sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. 

De carbon laser peeling kan worden ingezet bij de behandeling van:

Werking van de Carbon laserpeeling

De CLP geeft de huid warmte met Pico Second laser en bereikt hierdoor de opbouw van collageen. Collageen is een eiwit en vormt het steunweefsel van de huid. We verliezen collageen bijvoorbeeld door de zon (UV-stralen), leeftijd en/of erfelijke aanleg. De golflengte van de picosecond gaat met zijn warmte tot in de diepe lagen van onze dermis (lederhuid). De warmte van de laser laten de talgklieren in ons gelaat ‘schrikken’ waardoor de aanmaak van talg vermindert. Dit geeft uitstekende resultaten voor het verminderen van rimpels, acné/ littekens, grove poriën en talg.

De CLP behandeling met de Pico Second is geheel veilig en pijnloos. Het carbon is een medisch koolstof masker van minerale modder van vulkanische steen en verschillende natuurlijke plantaardige kruiden extracten.

De behandeling

Het gezicht wordt grondig gereinigd en afgesloten met een warm kompres. Vervolgens wordt een laag Carbon medische koolstof masker op het gelaat aangebracht.

Zodra het Carbon is opgedroogd wordt het carbonmasker door de Pico Second laser met een speciale lens van de huid geschoten. Hierdoor haalt het grondig vuil uit de poriën wat een verstrakte/ verstevigende/ schone/ zuivere huid als resultaat geeft. De resultaten zijn afhankelijk van de mate waarin de huid verouderd is. 

Nadat het Carbon met de laser van de huid is afgeschoten wordt de huid opnieuw gereinigd waarbij de resten van het koolstof masker worden verwijderd. Ter afsluiting krijg je nog een hydrateren en herstellend masker.

Na de behandeling

Na één Carbon behandeling zijn de eerste verbeteringen direct zichtbaar. Na de behandeling ziet de huid er vaak directgladder, zachter en frisser uit. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van vier tot zes behandelingen met een interval van vier weken tussen elke behandeling. Bij erge acné/ littekens adviseren wij de eerste twee behandelingen om de twee weken te doen. De huid blijft zich verbeteren na elke behandeling. Na een kuur kan de huid onderhouden worden met een behandeling om de acht tot tien weken.

Heb je een vraag over deze behandeling?

Neem gerust contact op! Je kunt altijd bellen of even een berichtje sturen.

× Stuur een berichtje!