T-away

€ 37,50

/ prijs per half uur

T-away is er voor het verwijderen van bloedblaasjes, rode adertjes, spinnetjes, pigmentvlekken en steelwratjes. De T-AWAY biedt je een nagenoeg pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat.

Een mooie huid is glad en gezond, daarom is het normaal dat je je stoort aan rode adertjes, steelwratjes of bloedblaasjes in het gezicht, hals of op het lichaam.

De T-away kan worden ingezet voor de behandeling van

Behandeling met de T-away

Het T-away apparaat maakt gebruik van een unieke technologie de USHF (Ultra Short High Frequency). Met een soort naald die op de huidaandoening wordt aangestipt. Vervolgens verschrompeld de huidaandoening direct. Op dat moment komt er een korstje op de huid die er na enkele dagen weer vanaf valt. Doordat het T-away apparaat alleen het gebied van de huidaandoening behandelt, wordt het omliggende huidgebied niet aangetast.

Bij een oppervlakkige couperose en/of pigmentvlek is er meestal maar één behandeling nodig, soms hebben dieper gelegen vlekken meerdere behandelingen nodig. Het is heel gebruikelijk dat er twee behandelingen nodig zijn voor adertjes en spider naevus, daarover zullen we eerst samen overleggen. 

Adviezen

  1. De eerste 48 uur natte ruimtes vermijden. Dus niet douchen, naar de sauna of het zwembad.
  2. Niet de korstjes aanraken, niet krabben of pulken.
  3. De huid droogdeppen na het douchen.
  4. De eerste 6 weken zonlicht vermijden en daarna de huid beschermen met een SPF 50 voor tenminste 6 maanden.

Heb je een vraag over deze behandeling?

Neem gerust contact op! Je kunt altijd bellen of even een berichtje sturen.

× Stuur een berichtje!