Skin Infusion

NIEUW!

€ 75

/ prijs per behandeling

Het meest innovatieve en geavanceerde apparaat dat in staat is om de huid te voeden, te herstellen van binnenuit. Skin Infusion verbetert de celregeneratie en reactiveert het micro-capillair en lymfatisch systeem.

Skin Infusion behandelingen

Het apparaat bevat 8 programma’s die zich inzetten voor de verbetering van elke imperfectie van de huid zoals: huidverslapping, verkleuring van de zon en cellulite. De programma’s komen ook tegemoet aan de behoeften van vrouwen en mannen dankzij specifieke en verschillende gebruiksparameters naar geslacht.

Programma 1: LIPO DEFENCE AND WATER RETENTION Krachtig drainage programma gespecialiseerd tegen cellulite

Programma 2: CELL SHOCK ACTION Perfect systeem tegen lokale vetophopingen

Programma 3: STRETCHMARKS REPAIR Verminderen van striae en verhoging van de elasticiteit en beschermt tegen premature veroudering

Programma 4: PERFECT SHAPE Krachtige revitalisatie van het endoplasmatisch reticulum

Programma 5: CHRONO AGE DEFENCE Voorkomen en verminderen van genetische ouderdomsverschijnselen

Programma 6: SUN DEFENCE Krachtige antioxidant die beschermt tegen veroudering door omgeving zoals luchtvervuiling en droge lucht

Programma 7: MELANO DEFENCE Neutraliseert schade door hormonale veroudering en verbetert de bescherming van de huid

Programma 8: AC DEFENCE Voorkomen en elimineren van huid-imperfecties en verzachtend voor de rode en geïrriteerde huid

SKIN INFUSION is een hoogontwikkeld bio-engineering systeem dat zich inzet voor de niet-invasieve en volledig pijnloze behandeling van huidtekorten van verschillende aard.

Het succes van dit systeem wordt bepaald door het vermogen van transcutaan transport van verschillende actieve ingrediënten. Door het gebruik van elektrische en vibrerende pulsen, die de wand van het celmembraan én de cellen openen, kunnen we ervoor zorgen dat werkzame stoffen dieper in de huid komen. Stoffen zoals elastine, collageen, hyaluronzuur, huidcosmetica, vitamines en aminozuren komen hierdoor diep in de celkern terecht. 

Heb je een vraag over deze behandeling?

Neem gerust contact op! Je kunt altijd bellen of even een berichtje sturen.

× Stuur een berichtje!