Skinbooster

€125

/ gezicht

Een skinbooster is een cadeautje voor je huid!

Is je huid toe aan een langdurige opfrisser? Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen? Dan is een skinbooster misschien wel wat voor jou.

Een skinbooster kan ingezet worden voor de behandeling van:

Verschillende Skinboosters

Skintech Skinbooster vallen in de CE klasse III voor injectable-producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De producten zijn alle het resultaat van een zeer gedegen productontwikkeling. De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatiecomplex of organisch silicium voor een sterke collageenstimulatie.

Profhilo is een anti-aging behandeling van puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, die doormiddel van injecties op vooraf vastgestelde punten in de huid wordt gebracht. Profhilo skinbooster is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Hyaluronzuur stimuleer de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elastischiteit, samen zorgen ze weer voor huidverstrakking. De huid verbeterd in grote mate, ziet er stevig en gezond uit.

De behandeling

Wij gebruiken de Pistor Eliance meso-gun voor het het injecteren van hyaluronzuur fillers en skinboosters. De Pistor Eliance meso-gun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem, volledig computer gestuurd, waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Een groot voordeel hiervan is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid er roze/rood en mogelijk licht gezwollen uit zien. Ook kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. 

Adviezen

 
  1. Houd de huid schoon en gebruik geen make-up direct na een professionele behandeling.

  2. Voorkom de eerste 24 uur na de behandeling inspanning resulterend in transpiratie om irritatie te voorkomen. Vermijd ook warmte-inducerende en/of directe hittebehandelingen zoals sauna, stoom en infraroodstraling.

  3. Langdurige blootstelling aan de zon en/of zonnebank moet gedurende de behandelperiode vermeden worden. Gebruik dagelijks een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger. Bij overmatige blootstelling aan UV-straling dit elke twee tot drie uur herhalen.

  4. Vermijd intensieve of irriterende behandelingen zoals harsen, laser of IPL en onderga gedurende de behandelperiode geen andere huidbehandelingen, tenzij dit door de huidtherapeut geadviseerd is.

Heb je een vraag over deze behandeling?

Neem gerust contact op! Je kunt altijd bellen of even een berichtje sturen.

× Stuur een berichtje!